top of page

Andries Wijnker

Naar verhalen luisteren, verhalen maken en verhalen vertellen daar word ik blij van.

Hoe krachtig verhalen kunnen werken ontdekte ik door de verhalen van mijn vader als we vroeger op vakantie door de bossen liepen. Een kromgegroeide boom was een trollenzwiep en een holle boom een mogelijke deur naar een andere wereld.

 

Nog altijd als ik door het bos loop zie ik overal sporen van trollen en grimmigjes. En niet alleen ik. Op mijn broer en zus, mijn neefjes en nichtjes hebben de verhalen van mijn vader ook indruk gemaakt. Zij zien dezelfde sporen. 
 

Dat is de kracht van verhalen. Goede verhalen blijven je bij, laten je anders kijken en ze verbinden.

Nadat ik mijn studie Theater- Film- en Televisiewetenschappen in Utrecht heb afgerond, ben ik al snel meer de praktijkkant op gegaan. In 2005 maakte ik onder de naam AMIMOTION mijn eerste video's in opdracht en heb sindsdien aan veel verschillende producties gewerkt, van documentaire en fictiefilm tot alle vormen van corporate producties, voor tv, online en festivals. 
 

Andries Wijnker, Branding video, branding documentaire, portret. Maakproces

Het team

Een film maken doe je nooit alleen

Zelf houd ik van de puzzel om tot het mooiste, leukste meest aansprekende concept of verhaal te komen en schrijf en monteer daarom vaak zelf. Voor de andere disciplines werk ik met veel plezier samen met specialisten uit mijn netwerk. Zo staan de beste mensen altijd op de juiste plaats.

Ben jij klaar om te zien hoe wij jou kunnen helpen?

Of ga je liever zelf aan de slag met deze gratis mini gids?

bottom of page