top of page
 • Is een documentaire over mijn organisatie niet saai?
  De ouderwetse bedrijfsvideo waar de CEO zijn woordje doet en de vaste medewerkers vanaf hun kantoortuintje naar de camera zwaaien is vaak saai. Een oprechte film die gaat over jouw waarden, waar jij/ jouw organisatie voor staat gaat over passie en is te gek en inspirerend. Bovendien zijn klanten, potentiële werknemers en partners actief opzoek naar deze informatie. Ze willen het weten om zich aan je te kunnen binden.
 • Wat als het niet wordt wat ik had verwacht?
  Wij hopen dat het boven verwachting wordt uiteraard. Maar we verassen je niet aan het eind van de rit met een documentaire. We nemen je mee in het proces. Alle stappen doorlopen we in onderlinge afstemming. Zowel in de scenariofase (hier bedenken we stijl, verhaal, invalshoek, etc) als in de editfase (waar we de geschoten beelden tot een verhaal maken, met kleur, muziek, animatie etc.) zijn twee feedbackrondes meegenomen. Hier kun je aanpassingen voorstellen, vragen stellen (dat kan altijd).
 • Is zo’n documentaire niet duur?
  Duur zouden we het niet willen noemen maar het is natuurlijk best een investering. Je betaalt bij ons in fases die horen bij de verschillende stages van het productieproces.. betaalmoment 1 De scriptfase. betaalmoment 2 De draaifase. De postproductiefase. betaalmoment 3 Oplevering Is het script goedgekeurd dan gaan we door en betaal je betaalmoment 2. Dan beginnen we met de draaifase Staat alles erop dan betaal je betaalmoment 3 en gaan we de film in elkaar zetten. Mocht er in de tussentijd om wat voor reden dan ook de wens zijn om te stoppen dan betaal je dus nooit meer dan t/m de fase waar we in zitten.
 • Wat als ik maar weinig tijd heb?
  Uiteraard. Je hebt werk te doen. Wij proberen jouw tijd zo efficiënt mogelijk te benutten. Wij regelen alles van scenario tot aflevering en nemen verantwoordelijkheid over het hele productieproces. We vragen uiteraard feedback op wat we doen en hebben jullie medewerking nodig bij de opnames, maar we plannen altijd met jouw agenda als basis. Wij stellen de vragen en zoeken naar spontaniteit dus teksten uit je hoofd leren is sowieso verboden (beetje voorbereiden mag wel hoor).
 • We hebben al een video.
  Top! De ene hoeft de andere niet te bijten. Misschien zit er zelfs al mooi materiaal in de bestaande video dat we kunnen hergebruiken? Wij kunnen de video analyseren en uitleggen wat wij anders zouden willen doen en waarom.
 • Wat als ik niet op camera durf?
  Je bent zeker niet de enige die angst heeft of het lastig vindt om zijn of haar verhaal op camera te doen. Wij hebben echter geduld, ervaring en begrip, daarnaast zijn we ook heel aardig. Wij gaan voor een prettig en comfortabel gesprek waarbij je de camera snel zult vergeten.
 • En als ik niets interessants te melden heb?
  Mensen die praten over hun passie zijn áltijd interessant. Daarbij stellen wij de juiste vragen om tot een mooie verhaallijn te komen. Linksom of rechtsom komen we tot de kern.
 • Wat als je bij mij geen mooie beelden kunt maken?
  Wij zoeken naar een geschikte locatie die past bij jouw stijl en jouw verhaal. Dit kan bij natuurlijk op het bedrijf zijn maar hoeft zeker niet.
 • Wat als wat ik doe lastig te filmen is?
  Wanneer iets echt niet in beeld te vangen is dan kunnen wij doormiddel van animatie toch een hele hoop laten zien.
 • En hoe lang gaat dat allemaal duren dan?
  Wij werken met een klein team dus kunnen snel schakelen. Daarnaast nemen we maar een beperkt aantal opdrachten tegelijkertijd aan zodat we alle focus hebben op jouw video. Dit maakt dat wij in principe binnen zes weken na intake een documentaire kunnen leveren maar zoals eerder aangegeven plannen wij zaken in aan de hand van jouw agenda. Het voorgesprek en de draaidagen. Aan het begin van het traject maken we dus een heldere planning die voor ons maar ook voor jou haalbaar zijn.

Denk je dat wij jou kunnen helpen, heb je aanvullende vragen of ideeën?

Laat vrijblijvend een berichtje achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

bottom of page