top of page

Jouw branding video

Verhalende video's met een heldere boodschap.

Vertrouwen | Verbinding | Onderscheidende positie

Branding video, branding documentaire, portret. Maakproces

In een continu veranderende, enerverende en soms chaotische wereld hechten mensen steeds meer waarde aan vertrouwen, transparantie en authenticiteit. Klanten en werknemers kijken niet meer alleen naar de producten of diensten van jouw organisatie. Ze kijken verder. Zij kijken naar de identiteit van jouw organisatie en vragen zich af: past die bij mijn eigen identiteit en draagt die bij aan wie ik ben?

Simpel gezegd stellen ze niet alleen de vraag: kun jij mij helpen? maar ook: wil ik door jou geholpen worden?
 

Waarom jij doet wat je doet is de sleutel tot vertrouwen. Door jouw verhaal te vertellen in video in de vorm van een documentaire of portret dat uitgaat van jouw drijfveren, jouw missie, jouw waarom, laat je een indruk achter die bijblijft en jou en jouw organisatie onderscheidt. Je stelt mensen in staat verbinding te maken met emotie en gedeelde waarden.
Het is door die verbinding en dat vertrouwen dat jij jezelf positioneert als de ideale gids in het verhaal van jouw klant. 

Waarom!

Branding video, branding documentaire, portret. Maakproces human interest

Kun jij een van deze dingen zeggen over jou
of je
organisatie?

  • Ik wil me onderscheiden in een competitieve markt.

  • Ik wil dat mijn boodschap blijft hangen. Niet in het hoofd maar in het hart.

  • Ik wil klanten en werknemers inspireren, activeren en meekrijgen in mijn missie.

  • Ik snap dat mensen behoefte hebben aan verbinding met menselijke organisaties.

  • Ik zie het belang van merkvertrouwen, wil dat opbouwen en behouden voor sterke klantrelaties en loyale klanten. 

  • Ik snap dat consumenten niet alleen ontvangers zijn maar ook zenders. Zij kunnen en zullen mijn verhaal makkelijker delen als ik mijn verhaal vertel op een manier die aanspreekt.

Herken jij je in één of meer van bovenstaande punten? Dan kunnen wij je helpen.

Laat vrijblijvend een berichtje achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Drie stappen filmplan

1. Video voorbereiden
 

Samen met jou bepalen we

het doel en komen tot een heldere boodschap.

2. Video maken

Wij schrijven een plan op maat voor
jouw brand en boodschap en maken de film.

3. Video inzetten

Plaats de video op de gekozen platformen en laat jouw boodschap voor je werken.

Merkvertrouwen bouw je op door eerlijkheid, kwetsbaarheid, positieve interactie en verbinding op emotioneel niveau. Vier elementen die bij uitstek in een documentaire of portretvideo hun plek vinden.

Wij kiezen er daarom voor dat verhaal samen met jou in deze vorm te vertellen. Een oprecht, authentiek en soms kwetsbaar verhaal. Meeslepend en altijd eerlijk.

Hoe dan?

Waarom film?

Wij houden van goede verhalen in elke vorm. Gesproken, geschreven, getekend, gedanst. Maar video is in veel gevallen de krachtigste en meest praktische manier om een verhaal te vertellen. Je neemt de kijker mee, visueel, auditief, emotioneel en dat vanaf de eerste seconde.

Beeldtaal kan jouw verhaal op verschillende manieren versterken. Met meer dan 15 jaar ervaring spreken wij die beeldtaal en haar verschillende dialecten.

In de bioscoop of op Netflix zal deze film niet zo snel te zien zijn. De meest logische plek is daar waar potentiële klanten jou beter willen leren kennen. Op de homepage van je website, op de door veel organisaties onderschatte ‘over ons’ pagina of als etalagevideo op je YouTube kanaal.

Jouw branding documentaire of portret vormt de ideale basis voor je online communicatie. Fragmenten uit jouw film kunnen in aangepaste vorm worden ingezet op social media kanalen en zo worden gebruikt voor branding, lead generatie, advertenties, etc. Dit zorgt voor eenheid en herkenbaarheid. Ook niet onbelangrijk; ze leiden je doelgroep naar jouw film. Een echte multi-tool dus.

Een branding documentaire en dan?

Multi-tool

HeerenLOO.png
SkyHigh.png
Eneco.png
NS.png
Spoorweg.png
Utrecht.png
VaraBNN.png
Leiden.png
BNA.png
Gemeente Bunnik.png

Patrick Augenstein

filmmaker - University Bonn

*It was always a pleasure working together over the years and a great relieve having utmost professionalism at one’s side, being able to craft compelling stories that move the audience. Highly recommended.*

Edwin Singerling

change manager - Dock-in

*Andries denkt in beelden. Met z'n creativiteit weet hij een brug te slaan tussen beeldcommunicatie en gedragsverandering, ontwikkeling, groei van mensen binnen organisaties. Een verhalenverteller. Omdat verhalen verbinden, inspireren en motiveren is het gebruik van video in ons werk cruciaal. Andries vervult hierin een essentiële rol. Temeer omdat zijn brede expertise en goede gevoel voor ‘de boodschap’ zorgen voor telkens nieuwe toepassingen van audiovisuele mogelijkheden. Dat maakt dat onze samenwerking niet alleen leidt tot mooie vastlegging van beelden, maar ook dat met videogebruik events, discussievormen of coachingstrajecten veel krachtiger kunnen worden ingezet. Een échte plus op het werk dat we doen!! Het samenwerken met Andries is een genot! Ik ervaar een vertrouwensvolle werkrelatie, vol met inspirerende initiatieven. En last but not least hebben 'de produkten' van Andries een constant en hoog kwaliteitsniveau.*

Janneke Blom

redacteur - Kleurrijker

*Met zeer veel plezier heb ik inmiddels voor meerdere projecten met Andries samengewerkt. Met een kleine groep acteurs en een geluidsman hebben we samen tientallen greenscreen-video's gemaakt voor het NT2-onderwijs. Andries schreef daarvoor de scenario’s en heeft alle video's opgenomen en gemonteerd, waarbij de communicatie altijd erg prettig was. Andries luistert naar je wensen en denkt fantastisch mee. Ook was sfeer tijdens de opnamedagen altijd heel fijn, onder andere dóór Andries. Zijn kracht is zijn humor, rust, professionaliteit en prettige manier van communiceren. Voor een volgend filmproject bel ik graag Andries weer op!*

Pauline Teunissen

filmproducent - BlueDeer film

*In de afgelopen jaren heb ik met Andries aan verschillende projecten gewerkt. Snelle communicatie, punctueel en Andries denkt mee. Als hij suggesties heeft om een film slimmer of beter te maken zal hij dat ook noemen. Fijne man om mee samen te werken. *
Tilburg.png
Hilversum.png
Dock-in.png
Kleurrijker.png
SDD.png
Strukton.png
Laren.png
VAttenFall.png
LBC.png
Prorail.png

Ben je klaar om te ontdekken wat we voor jou kunnen betekenen?

Laat vrijblijvend een berichtje achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

bottom of page